eGAP

Što je eGAP

Ovdje možete pronaći sve informacije o eGAP - online aplikaciji za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

eGAP aplikacija proizvod je znanja i iskustva domaćih agronoma i IT eksperata koji su na jednom mjestu objedinili rješenja za potrebe pojedinačnih poljoprivrednih proizvođača i organiziranih skupina (kooperacije, klasteri, zadruge ...) u cilju povećanja proizvodne tranparentnosti, zadovoljavanja zakonom propisanih evidencija i kreiranja kvalitetne platforme za različite certifikacije proizvodnje i proizvoda (Integrirana proizvodnja, GlobalGAP, Eko ...).

Aplikacija je realizirana u obliku internet projekta i dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na domeni egap.hr. Kako je internet svakim danom sve dostupniji i u smislu zemljopisnog područja na kojem je dostupan i broju korisnika, možemo reći da je aplikacija dostupna uvijek i svugdje. Kako se radi o internet aplikaciji tehnički zahtjevi gotovo da i ne postoje, zahtjeva se samo relativno brzi pristup internetu i ažurirani internet preglednik (IE, Firefox, Chrome, Safari, Opera...).

eGAP u sebi integrira pozadinske baze podataka koje omogućuju brz i precizan unos podataka te vrlo kvalitetne izvještaje o svakom pojedinom proizvodnom detalju. Integracija ovih proizvoda u vodeći poljoprivredni portal agroklub.com jamči stabilnost i ažurnost njenih sastavnih elemenata.

Zaštitna sredstva

Pregled zaštitnih sredstava realiziran je u suradnji s časopisom 'Poljoprivredni glasnik', godišnjom publikacijom 'Pregled svih dozvoljenih sredstava za zaštitu bilja registriranih u RH za 2015. godinu', izdavač Novotisak d.o.o.

Najobuhvatnija internet baza pesticida u RH.

Sortne liste

Kategorizirane sortne liste voća, povrća, vinove loze, žitarica, šećerne repe, krmnog bilja te uljarica i predivog bilja prema evidenciji Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo (HCPHS). Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta nadopunjena s brojim informacijama iz znanstvenih i stručnih radova značajnih domaćih autora.

Baza gnojiva

Gnojiva i poboljšivači tla osnovna su pretpostavka kontinuiteta poljoprivredne proizvodnje te kvantitete i kvalitete proizvoda. Evidencija najčešće korištenih gnojiva uz tehničke informacije i opise proizvođača u postupcima poboljšavanja tla, pokriva više od 95% korištenih gnojiva u RH.

Baza mehanizacije

Internet baza mehanizacije kategorizira ponudu mehanizacije dostupnu na našem tržištu.
Najbrže informacije o ponudi traktora (a vrlo skoro i ostale mehanizacije) prema određenom proizvođaču, njegovoj osnovnoj namjeni i tehničkim osobinama.

Prednosti eGAP aplikacije

Unos podataka u eGAP direktno na terenuKorisnik aplikacije integracijom sustava u svoje poslovanje radi značajni iskorak u razvoju tehnologije uzgoja i marketinga svoh finalnog proizvoda. Primjena je široka, a benefiti brojni:

  • transparentna proizvodnja u cilju izgradnje povjerenja kupaca
  • neograničeni broj korisnika na razini jednog proizvođača
  • uvijek i svugdje dostupna aplikacija (potreban je samo pristup internetu)
  • zaštićen pristup s visokim tehničkim sigurnosnim kriterijima
  • uvijek dostupan uvid u sve proizvodne postupke
  • sljedivost, finalni proizvod sa sobom nosi i informacije o njegovoj proizvodnji, brza reakcija u kriznim situacijama
  • integrirane baze podataka SZB, gnojiva, biljnih vrsta i sorti te mehanizacije
  • izvještaji za državna tijela (evidencija zaštite, dokumentacija za integriranu proizvodnju...)
  • sukladnost za zahtjevima dokumentiranja za brojne standarde kvalitete i proizvodnje (integrirana proizvodnja, GlobalGAP...)
  • mogućnost nadzora proizvodnih savjetnika (konzultanata) u cilju poboljšanja proizvodnje

Besplatno testirajte eGAP!

Besplatno testirajte eGAP!

Besplatno isprobajte sve mogućnosti i funkcionalnosti eGAP aplikacije na sljedećem linku:

https://www.agroklub.com/egap/demo/

Podaci su pripremljeni za testiranje, stoga slobodno klikajte, unosite i isprobavajte! Sve što je potrebno je ispuniti nekoliko kratkih informacija o gospodarstvu.

Ako naiđete na poteškoće ili budete imali bilo kakvih pitanja, stojimo Vam na raspolaganju! Javite nam se na kontakte na dnu stranice!

Opći uvjeti poslovanja | Sva prava pridržana © Agroklub.com 2008 - 2017
Designed & developed by: SLink

x

5 akcija za 5 godina

5 akcija za 5 godina

Trebate pomoć oko eGAP aplikacije? Javite nam se na besplatni info telefon 0800 555 660 svakim radnim danom između 9 i 15 sati ili e-mail info@egap.hr.