eGAP

O nama

Pogledajte popis naših ostvarenja i ambicija

Tko smo i što radimo?

Aplikaciju eGAP razvija tvrtka SLink u suradnji s brojnim vanjskim suradnicima i partnerskim tvrtkama.

Više od 5 godina posvetili smo razvoju online alata za podršku poljoprivrednicima odnosno poljoprivrednoj proizvodnji. Stvorili smo portal www.agroklub.com koji je s vremenom izrastao u regionalnog lidera zahvaljujući kontinuiranom radu na razvoju novih rješenja baziranih na novim tehnologijama.

Portalu se s vremenom pridružio i poljoprivredni oglasnik, najveći toga tipa, koji tržištu donosi novi prostor za trgovanje uz generacijama stvorenu naviku sajmovanja. I napravili smo 'Sajam svaki dan!' i to na internetu.

U težnji da prostor interneta obogatimo novim informacijama kreirali smo agrobazu koja danas objedinjuje baze zaštitnih sredstava, gnojiva, mehanizacije i sadnog materijala te predstavlja značajan izvor informacija za sve one koji ovaj virtualni svijet koriste u potrazi za informacijama.

eGAP je nastavak te iste priče; njegov je cilj modernog poljoprivrednika naoružati dodatnim alatima kako bi on svoje vrijeme i znanje mogao fokusirati na stvaranje rezultata, a naša je želja da mu u tome maksimalno pomognemo.

Ivana, Marina, Sandra, Ivana B., Adrijana, Ivona, Frano, Mihael, Mario i Vedran

Opći uvjeti poslovanja | Sva prava pridržana © Agroklub.com 2008 - 2017
Designed & developed by: SLink

x

5 akcija za 5 godina

5 akcija za 5 godina

Trebate pomoć oko eGAP aplikacije? Javite nam se na besplatni info telefon 0800 555 660 svakim radnim danom između 9 i 15 sati ili e-mail info@egap.hr.