Cijene i modeli korištenja


Aplikacija je namjenjena ratarima, voćarima, povrtlarima, vinogradarima i proizvođačima ukrasnog i ljekovitog bilja. S obzirom na tip subjekta namjenjena je pojedinačnim proizvođačima, klasterima, zadrugama, otkupnim centrima, konzultantima u proizvodnji...

Distribucija i licenciranje aplikacije

S obzirom na potrebe za njenom primjenom aplikaciju je moguće koristiti u pojedinačnoj i grupnoj verziji (kooperacije, klasteri, zadruge, otkupni centri ...). Neovisno o vrsti i modelu namjene korisnik aplikaciju koristi putem interneta te za to plaća godišnju licencu koja se sastoji od fiksnog godišnjeg iznosa naknade vezane za vrstu i veličinu proizvođača.

Pojedinačni proizvođači (OPG-ovi, obrti, trgovačka društva ...)

 
Besplatna
licenca
Osnovna
licenca
Napredna
licenca
PRO
licenca
Opis Za manje poljoprivredne proizvođače do 10ha ratarskih kultura i 1ha voćarskih, povrtlarskih ili vinogradarskih kultura korištenje aplikacije je besplatno. Namijenjena poljoprivrednim proizvođačima čiji zahtjevi ne prelaze 50ha ratarske kulture i 5ha voćarskih, povrtlarskih ili vinogradarskih kultura. Mjesečna cijena licence: 45,00kn * Namijenjena naprednim poljoprivrednim proizvođačima čiji zahtjevi prelaze okvire osnovne licence. Mjesečna cijena licence: 90,00kn * Namijenjena velikim poljoprivrednim proizvođačima čiji zahtjevi prelaze okvire napredne licence. Mjesečna cijena licence: 180,00kn *

Kulture

Ratarstvo 10ha 50ha + 200ha + 500ha +
Voćarstvo 1ha 5ha + 20ha + 50ha +
Povrtlarstvo 1ha 5ha + 20ha + 50ha +
Vinogradarstvo 1ha 5ha + 20ha + 50ha +
Ukrasno i ljekovito bilje 1ha 5ha + 20ha + 50ha +

Ključne mogućnosti

Resursi
Sadnja/sjetva
Evidencija aktivnosti
Berba/žetva

Dodatne opcije

Izvješća
GlobalGAP
Integrirana proizvodnja
Export podataka
Banner free -
Dodatna gospodarstva - 1 2 5

Podrška

E-mail podrška (8-16h)
Telefonska podrška (8-16h) -

Cijena

Cijena BESPLATNO 45,00 kn/mjesečno 90,00 kn/mjesečno 180,00 kn/mjesečno
  Kreni Kreni Kreni Kreni

*
Sve licence plaćaju se godišnje.

Ukoliko proizvođač želi proširiti opseg licence bez prelaska na veći paket može doplatiti godišnju naknadu na temelju proizvodne površine iznad količine hektara zakupljenih u odabranoj licenci. Cijene doplata su sljedeće:

  • 100,00kn/ha; voćari, povrtlari, vinogradari
  • 10,00kn/ha; ratari

Primjeri:

voćar s 7ha: 540,00kn/god osnovna licenca + 2ha x 100,00kn = 740,00kn godišnje
ratar s 250ha: 1.080,00kn/god napredna licenca + 50ha x 10,00kn = 1.580,00kn godišnje

Korisnici mogu uvećati broj dodatnih gospodarstava na postojećoj licenci po cijeni od 420,00kn za dodatno gospodarstvo godišnje.

Napomena: Sve cijene iskazane su bez poreza na dodanu vrijednost (PDV)

Grupe proizvođača (zadruge, klasteri, kooperacije ...)

Organizirani, udruženi proizvođači osim jedinično nižih cijena ostvaruju i brojne pogodnosti komunikacije, nadzora, grupne certifikacije, marketinga i zajedničke garancije kvalitete proizvoda unutar jedinstvene eGAP platforme.

Za zadruge, klastere, kooperacije primjenjuje se sljedeći set usluga za uspješno uvođenje aplikacije u poslovanje sustava:

Implementacija i projekt management

Koordiniranje i vođenje projekta, kreiranje i konfiguracije aplikacije za pojedinačnu primjenu korisnika. Kreiraju se vodeći korisnički računi korisnika, definira subjekt i članovi organizacije. Koordinacija aktivnosti, praćenje i korekcija izvedbe, tehnička podrška.

Praktična radionica za korisnike i administratore sustava

Uključuje jednu edukaciju grupe korisnika sustava na lokaciji korisnika u trajanju od 3 sata (moguća usluga zakupa prezentacijske dvorane s osobnim računalima za potrebe praktične edukacije). 

Godišnji iznos licence se formira prema rabatnoj skali ovisno o broju proizvođača - kooperanata. Za konkretnu neobvezujuću ponudu za Vašu tvrtku slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo Vam prezentirati mogućnosti aplikacije i napraviti ponudu.

Proces edukacije uključuje i jednokratnu obuku administratora sustava na lokaciji korisnika.

Podrška i održavanje

Podrška korisnicima pruža se putem mail adrese podrska@egap.hr u radno vijeme: ponedjeljak – petak od 8:00 - 16:00 sati. Održavanje aplikacije, praćenje zakonskih normi i izvještaja, integracije novih verzija i pojedinih nadogradnji uključene su u cijenu korištenja aplikacije.