Ugrabite akciju do kraja godine!

  • Blog
  • 01.12.2015.
  • 4568

Dragi naši eGAP-ovci,

Zakoračili smo u prosinac, a blagdani su sve bliže i bliže. Još nas samo mjesec dana dijeli od početka nove godine pa vas ovim putem podsjećamo na eGAP akcije koje vrijede do 31.12. Ako ste proizvođač u biljnoj proizvodnji i tražite pomoć u evidenciji svakodnevnih aktivnosti, eGAP aplikacija je pravo rješenje, a imamo i nekoliko akcija za nove korisnike. Pročitajte što imamo u ponudi i odlučite se za model koji vam odgovara ;)

Tablet za jednu kunu

Tablet uređaje smo u 2015. slali po cijeloj Hrvatskoj svim novim korisnicima naše eGAP aplikacije. Za sve vas koji se još uvijek dvoumite oko božićnih poklona, ova je akcija idealna prilika za darovati i sebe i svoje bližnje. Sebi aktivirajte eGAP licencu i u 2016. godini uštedite vrijeme koje trošite na dokumentiranje proizvodnje, a svojim bližnjima poklonite neki od tableta iz naše ponude. Sve detalje o ovoj akciji pronađite ovdje.

50% popusta za mlade poljoprivrednike

U suradnji sa Hrvatskom udrugom mladih poljoprivrednika, u 2015. godini aktivirali smo eGAP licence velikom broju mladih poljoprivrednika. 50% popusta na aktivaciju eGAP licence ostvaruje svaki poljoprivrednik mlađi od 40 godina, ukoliko se učlani u HUMP. Učlanjenje je brzo i besplatno, a prijavnicu možete pronaći na njihovoj web stranici

Obje ove akcije traju još samo mjesec dana, do 31.12.2015. godine! Ako ste još uvijek neodlučni, požurite i aktivirajte licencu za eGAP aplikaciju. U 2016. godinu uđite sa novim poslovnim odlukama i uštedite svoje vrijeme!

Za sve informacije nazovite nas na 0800 555 660 ili nam pišite na info@egap.hr.

eGAP, jednostavno i korisno!