Tablet za kunu? Samo uz eGAP!

  • Blog
  • 28.10.2014.
  • 7901

Blagdani su pred vratima, djeca, supruge i rodbina već očekuju poklone, a o poklonu za sebe već godinama ne razmišljate? eGAP ekipa s ponosom Vam najavljuje veliku i senzacionalnu predbožićnu akciju u kojoj ćete priliku za poklone dobiti i Vi, ali i Vaši najdraži :)

Umjesto za 899, tablet za jednu kunu

Od početka studenog, svi novi eGAP korisnici, ovisno o veličini svojih nasada i vremenu trajanja licence dobivaju tablet, inače vrijednosti 899 kuna, po cijeni od samo jedne kune. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Vjerujte nam, nema sitnih slova, uvjeta korištenja ni konzultacija sa Vašim liječnikom ili ljekarnikom.

Bavite se proizvodnjom, imate problema sa dokumentiranjem proizvodnje, želite unaprijediti svoje poslovanje i razmišljali ste o aplikaciji koja bi Vam olakšala cijeli proces? Sada je jedinstvena prilika i pravo vrijeme za odlučiti se upravo za eGAP aplikaciju.

Korak do tableta

Prvi korak je odrediti veličinu eGAP licence koja je odgovarajuća veličini Vašeg gospodarstva. Kako bi se lakše snašli, veličinu licence koja vam je potrebna možete provjeriti ovdje.

Ukoliko Vam odgovara osnovna licenca, tablet za kunu dobivate ako se odlučite na 24 mjeseca korištenja eGAP aplikacije. Ako Vašim potrebama odgovara napredna licenca, za tablet je dovoljno 18 mjeseci korištenja, a ako ste veliki proizvođač i Vaši zahtjevi odgovaraju pro licenci - za dobiti tablet po povlaštenoj tarifi dovoljno je 12 mjeseci eGAP licence.

Dakle, uvjeti za dobivanje tableta za jednu kunu su: 

VELIČINA LICENCE
TRAJANJE LICENCE
osnovna
24 mjeseca
napredna
18 mjeseci
pro
12 mjeseci


U ponudi je odličan tablet Meanit Promise M1012, operacijski sustav je Android 4.2., a veličina ekrana je čak 10.1", što je više nego dovoljno za neometano surfanje Internetom i korištenje eGAP-a. Redovna cijena ovog uređaja iznosi 899,00kn.
Detaljnije specifikacije uređaja možete pogledati ovdje.

Najavljena akcija traje od početka studenog do isteka zaliha, zato požurite i aktivirajte svoju eGAP licencu, a tablet odmah šaljemo na Vašu kućnu adresu.

 


Pomoću tableta možete pristupiti eGAP-u, fotografirati svoje aktivnosti u proizvodnji ili se zabaviti u trenutcima dokolice ;)

Početi koristiti eGAP u proizvodnji sada se posebno isplati, ne oklijevajte, nazovite 0800 555 660 i aktivirajte svoju licencu već danas!

 

eGAP, jednostavno i korisno!