Od 01. studenog 2020 stiže nova verzija eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

  • Blog
  • 29.09.2020.
  • 2104

Nakon priključivanja eGAP-a obitelji Agrivi digitalnih proizvoda za suvremene  poljoprivrednikena tržište stiže i nova verzija eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje

Po objavi strateške suradnje dva vodeća digitalna projekta na regionalnoj agrarnoj sceni, Agrivija i Agrokluba, najavljeni su i daljnji operativni koraci u čijem je fokusu moderan poljoprivrednik.

Među prvim potezima ovog partnerstva jest migracija podataka na novu verziju, treću generaciju eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, a koja je na tržištu prisutna od 2011. godine.

Razvojni inženjeri Agrivija i Agrokluba pripremili su restrukturiranu i redizajniranu verziju za izlazak 1. studenog 2020., a upravo tim povodom aplikacija neće biti dostupna dan ranije, u subotu 31. listopada 2020.

Što donosi eGAP 3.0?

Noviteta ima više - za razliku od eGAP 2.0 treća je verzija potpuno prilagođena uređajima nove generacije, tako da je olakšan mobilni rad - putem pametnih telefona ili tableta.

Program je i u verziji 3 sačuvao istu strukturu, a pojedini servisi su dodatno pojednostavljeni, baš kao i upravljanje podatcima. Uveden je i dodatan parametar raspona (datuma) kod samih nasada, a kako bi korisnici samostalno mogli odlučivati koje će se pripremne radnje kao i one post žetve/berbe imati na potrebnim obrascima.

Novost je i da će Vaše ponude i fakture za naredno razdoblje glasiti na:

Agrivi d.o.o. Ulica Grada Gospića 1/a 10000 Zagreb OIB: 74555862029

Podrška korisnicima i dalje je dostupna putem maila info@egap.hr te od sada i putem broja telefona +385 44 643 479 .

Svi uvjeti licenci (hektari, broj gospodarstava) kao i njihovo trajanje, ostaju važećim po prije ugovorenim uvjetima.

Što Vi trebate činiti?

Gotovo ništa, za postojeće korisnike malo se toga mijenja. Prije migracije nemate što poduzimati, mi ćemo sve podatke 'prebaciti' za Vas. Nakon što nova verzija stupi na snagu, provjerite je li sve u redu s Vašim računom, a prilikom prvih unosa obratite pažnju.

Ako primijetite bilo kakvo  neuobičajeno ponašanje aplikacije, budite slobodni javiti, naša služba za korisnike stoji Vam na raspolaganju.

eGAP, jednostavno i korisno

Slike

Naslovnica eGAP v3
Aktivnosti eGAP v3
Zaštita bilja eGAP v3