Novosti kod unosa zaštite i gnojidbe

  • Blog
  • 02.04.2013.
  • 2300

Evo još jednog kraktog osvrta na nadogradnje eGAP aplikacije kod unosa proizvodnih aktivnosti zaštite i gnojidbe. Temeljem različitih želja i potreba naših korisnika odlučili smo ponuditi tržištu različite opcije unosa podataka.

Novost je što sada zaštitu i gnojidbu možete unositi po jedinici površine (hektaru), a program će sam obračunati koliko ste stvarno utrošili pesticida ili gnojiva na ukupno zadanoj površini (ovisno jeste li unosili po nasadu, zemljištu ili kulturi). Ukoliko želite koristiti tu opciju bitno je da uz unos škropiva i količine sredstva za zaštitu bilja odabirete opciju l/ha (kg/ha).

Opcija unosa ukupno potrošenih  sredstava također je i dalje u funkciji s time da u tome slučaju odabirete opciju utroška u lit/kg.

PrintSCR eGAP

Unos SZB koja nisu na popisu dozvoljenih ili kojima je registracija istekla

Omogućili smo i unos sredstava za zaštitu bilja kojima je istekla registracija, za sve one korisnike koji žele evidentirati i aktivnosti prethodnih godina. Sredstva koja su izvan popisa označena su sivom bojom, a ukoliko na popisu primjetite neke nepravilnosti, slobodno nam se obratite.

eGAP, jednostavno i korisno.