Novo! eGAP u verziji 2.0

  • Blog
  • 17.11.2013.
  • 1612

Kao što sami naslov kaže, eGAP je doživio čitav niz promjena i sada je dostupan u verziji 2.0. U novoj verziji eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje ponajviše smo vodili računa o pozitivnijem iskustvu korisnika te korištenju na svim raspoloživim platformama od osobnih računala, tableta pa sve do pamentih telefona nove generacije. 

Poboljšano korisničko iskustvo

Sve Vaše pozive, pitanja sa prezentacija i mailove s upitima uzeli smo u obzir kako bi kreirali bolje i učinkovitije korisničko sučelje, a s ciljem lakšeg i još bržeg korištenja eGAP aplikacije. Proširili smo prostor koji donosi informacije te na taj način u prvi plan postavili rezultate Vašeg rada. Izbornik je ostao na istom mjestu, filter za prikaz podataka prvi je dodatno poboljšan, a svi korisni izvještaji sada se nalaze u donjem dijelu Vašeg ekrana. 

Nova naslovnica - krvna slika Vašeg gospodarstva

Naslovnica je doživjela pravu mini (r)evoluciju. Sada nakon prijave na eGAP odmah pred sobom imate sve infomacije na jednom mjestu koje čine presjek stanja Vašeg gospodarstva: od strukture nasada, rezultata berbe/žetve, dinamike aktivnosti do stanja resursa i  zadnjih aktivnosti. Sve na jednom ekranu, sve na jednom mjestu.

Responsive iliti design primjenjiv na svim uređajima

eGAP je po prvi puta doživio ozbiljna poboljšanja u cilju njegovog korištenja na uređajima nove generacije; mini notebook, tablet računala i najrazličitiji smartphone uređaji. Sada, kada je brzi internet prisutan gotovo svugdje, a bez ovisnosti o žicama, moći ćete podatke o Vašoj proizvodnji unositi dok radite u svom traktoru kao što šaljete poruku ili obavite poziv. Tehnologija na ovaj način ispunjava svoju osnovnu funkciju, a to su optimizacija procesa, ušteda vremena i novca.

S novom verzijom možete primjetiti da nema više funkcionalnih ograničenja u besplatnoj verziji aplikacije tako da sada svi mogu koristiti napredne opcije vezane primjerice za integriranu proizvodnju ili GlobalGAP certifikate. Kreirali smo i dodatne izvještaje i opcije unutar unosa podataka, ali o tome u nekom drugom postu.

Sve izmjene načinjene su kako bi naš slogan bio još vjerodostoniji, stoga pozdrav uz novi i bolji

eGAP, jednostavno i korisno