Nove mogućnosti korištenja eGAP aplikacije

  • Blog
  • 20.03.2013.
  • 1775

Temeljem velikog interesa širokog spektra poljoprivrednih proizvođača odlučili smo tržištu ponuditi još veće mogućnosti izbora - veću kvalitetu po još boljim cijenama. Čini se nemoguće, zar ne ... ali u slučaju eGAP aplikacije upravo se to dogodilo.

Kako bi što više proizvođača svoje potrebe prepoznalo u našim paketima proizvoda kreirali smo dva nova paketa za napredne poljoprivrednike te korigirali postojeću osnovnu licencu.

Cijena osnovne licence sada je umanjena za 50% za istu uslugu i iznosi 45,00kuna mjesečno.

Napredna licenca sada za 90,00kuna mjesečno nudi 200ha za ratarsku proizvodnju te po 20hektara za voćare, povrtlare, vinogradare i proizvođače ukrasnoh i ljekovitog bilja.

Pro licenca za najveće proizvođače u paketu sadrži prostor za ratare do 500 hektara i po 50 za sve druge skupine proizvođača (voćare, vinogradare, povrtlare i uzgajivače ukrasnog i ljekovitog bilja), a sve to zajedno možete zakupiti po cijeni od 180,00kn/mj.

Ukoliko želite proširiti opseg licence bez prelaska na veći paket može doplatiti godišnju naknadu na temelju proizvodne površine iznad količine hektara zakupljenih u odabranoj licenci. Cijene doplata su sljedeće:

  • 100,00kn/ha; voćari, povrtlari, vinogradari
  • 10,00kn/ha; ratari

Napominjemo da su navedene cijene iskazane bez poreza na dodanu vrijednosti te da se zakup radi na bazi godine dana, a licenca kreira s danom zaprimljene uplate i traje godinu dana.

Sve dodatne informacije o paketima proizvoda možete saznati putem linka: Modeli korištenja, e-mail adrese info@egap.hr ili telefona 031/280-611

eGAP, jednostavno i korisno