Nova godina, nove poslovne odluke

  • Blog
  • 02.02.2015.
  • 2228

Pozdrav dragi čitatelji,

2014.-a je davno iza nas, a svatko od nas početak nove godine obilježava na sebi svojstven način.

Ono što nam je svima poznato su famozne novogodišnje odluke, kojih se neki pridržavaju duže, a neki kraće. Nova godina će uvijek biti dobra inspiracija za promjene, pa tako i u svijetu poljoprivrede.

Odluke o novim kulturama, kupovini nove mehanizacije, promjeni načina poslovanja samo su neke od odluka koje poljoprivrednici donose početkom godine.

Kad se tome priroda i isplata prve rate poticaja, koja je najavljena za prvu polovicu veljače, ovo doba godine je idealno za investicije u nove, modernije i bolje načine poslovanja.

Jedan od načina kako poboljšati i modernizirati svoje poslovanje svakako je i investiranje u eGAP- online aplikaciju za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje.

Produljena akcija "tablet za jednu kunu"

Kako smo kod korisnika naišli na priličan interes za našom akcijom "tablet za jednu kunu" , odlučili smo akciju produljiti i na cijelu 2015. godinu.

Da utvrdimo gradivo: svaki novi korisnik eGAP aplikacije ostvaruje pravo na Android 10" tablet za jednu kunu, ovisno o veličini i trajanju licence, i to po principu: 

 

VELIČINA LICENCE
TRAJANJE LICENCE
osnovna
24 mjeseca
napredna
18 mjeseci
pro
12 mjeseci

Započnite novu sezonu sa novim tabletom i investirajte u modernije načine poslovanja.

Za sve detaljnije informacije nazovite 0800 555 660 ili nas kontaktirajte na info@egap.hr.

 

eGAP, jednostavno i korisno