Isprobajte mogućnosti eGAP-a uživo u Bjelovaru!

  • Blog
  • 16.03.2015.
  • 2143

Pozdrav dragi čitatelji,

kako znamo da se mnogi od Vas polako spremaju za put prema Bjelovaru, na 18. Proljetni međunarodni sajam, ovim putem htjeli bismo sve poljoprivredne proizvođače pozvati da prisustvuju našem predavanju. 

Tema predavanja biti će predstavljanje mogućnosti eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, koje će razvojni inženjer projekta Vedran Stapić održati pred svim zainteresiranima u subotu u 11 sati u paviljonu broj 9.

Poslušajte koje su novosti u eGAP aplikaciji

eGAP aplikacija namijenjena je svim poljoprivrednim proizvođačima, a posebice bi mogla zanimati korisnike u integriranoj i ekološkoj proizvodnji te korisnike koji posjeduju ili su u procesu certifikacije za GlobalGAP certifikat. Ona olakšava svakodnevno poslovanje, i sve Vaše zakonske obveze o evidenciji proizvodnje pojednostavljuje i ubrzava.

Veliki broj zadovoljnih eGAP korisnika svjedoče o kvaliteti naše aplikacije, a ako i Vi imate problema sa papirologijom, evidencijom, propisima, zakonima i općenito dokumentacijom proizvodnje - eGAP je pravo rješenje za brže,bolje i jednostavnije poslovanje. Na predavanju će biti riječi i o trenutačno aktualnoj "Tablet za kunu" akciji za sve nove eGAP korisnike, a kako do tableta saznajte u subotu u 11 sati.

Za sve Vas koji ćete posjetiti sajam u Bjelovaru, a zanimaju Vas mogućnosti modernijeg dokumentiranja poljoprivredne proizvodnje- dođite i poslušajte kratko predavanje, upoznajte se sa eGAP aplikacijom i što god Vam nije jasno- pitajte našeg predavača!

Prijavite se na predavanja i osigurajte svoje mjesto

Osim predavanja na temu eGAP aplikacije, u petak 20.03. u 13:30 ekipa Agroklub portala predstavit će svoj dugoočekivani projekt iInternacionalizacija agrara, čiju najavu možete pročitati ovdje.

Sve zainteresirane za oba predavanja molimo da popune prijavnicu za Agroklub predavanja u petak 20. i subotu 21. ožujka.

Vidimo se u Bjelovaru!

eGAP, jednostavno i korisno