eGAP kroz e-Impuls dobio svoj mobilni APP ;)

  • Blog
  • 01.09.2018.
  • 1943

Projekt je gotov. The end. Konec. Finito. Upravo smo priveli kraju jedan veliki projekt za našu malu tvrtku. eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje dobila je novu dimenziju kroz verziju namjenjenu uređajima nove generacije.

Istu odnedavno možete naći i besplatno preuzeti sa Google Play trgovine za Androidaše kao i na Apple APP storeu za uređaje bazirane na iOS operativnom sustavu.

Prilika je da se i zahvalimo svima koji su sudjelovali u provedbi, a ponajviše: Mili, našoj konzultanatici kojoj smo poslali stotine mailova i scanova dokumenata, developerima iz Agrokluba koji crtali, projektirali, dizajnirali, programirali, publicirali i podnijeli najveći teret, Kreši iz Svemira (da, dobro je napisano) na testiranju i podršci kao i Davoru koji je na svoj poseban, kreativan i koncizan način, vijest o eGAP APPu pronio u nepregledna bespuća interneta.

Samo da podsjetimo kako smo aplicirali smo i na koncu krajem prošle godine dobili zeleno svjetlo za provođenje projekta daljnjeg razvoja eGAP aplikacije za dokumentiranje biljne proizvodnje, a time i potencijal šire ekspanzije našeg poslovnog subjekta.

Pa evo i nešto više informacija na istu temu možete saznati ovdje: https://www.egap.hr/blog/daljnji-razvoj-egap-aplikacije-kroz-e-impuls-71/

Dodatne informacije o ovim programima sufinanciranja možete naći na www.strukturnifondovi.hr i http://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/hr/funding/erdf/