eGAP korisnici dobili GlobalGAP certifikat

  • Blog
  • 19.12.2012.
  • 2570

Evo malo dobrih vijesti za sve naše korisnike. Kao što ste već vjerojatno čuli aplikacija eGAP bila je dijelom certifikacije proizvođača jabuke, u sklopu Klastera Slavonska jabuka odnosno projekta ˝JABUKA.NET 2: Umrežavanjem, marketingom i standardizacijom kvalitete prema ekonomskom razvoju˝.

I upravo ovih dana naši voćari prošli su proceduru certifikacije i postali ponosni nositelji GlobalGAP certifikata. Nakon više od godinu dana priprema, radionica, edukacija i usklađenja 5 najozbiljnijih proizvođača jabuka ima ovaj certifikat kao potvrdu o kvaliteti njihove proizvodnje i proizvoda.

Ono na što smo iznimni ponosni jest činjenica da je upravo eGAP aplikacija bila osnova za dio postupka certifikacije koji se odnosi na dokumentiranje proizvodnih postupaka. I u tome se pokazala u svojoj punoj snazi ... od mogućnosti nadzora od strane konzultatna radi savjetovanja i korekcija do jednostavnog vođenja proizvodnih aktivnosti (zaštite, gnojidbe, navodnjavanja, analiza, berbe ...) na lokaciji korisnika.

Iskrene čestitke novim GlobalGAP-voćarima!