Daljnji razvoj eGAP aplikacije kroz e-Impuls

  • Blog
  • 22.01.2018.
  • 1100

Evo odličnih vijesti za sve nas iz SLink-a, a na temu financiranja naših razvojnih aktivnosti. Naime, aplicirali smo i na koncu krajem prošle godine dobili zeleno svjetlo za provođenje projekta daljnjeg razvoja eGAP aplikacije za dokumentiranje biljne proizvodnje, a time i potencijal šire ekspanzije našeg poslovnog subjekta. Pa evo i nešto više informacija na istu temu:

1. Naziv projekta: Ulaganja u povećanje kapaciteta i unapređenje poslovanja obrta SLink KK.03.2.1.06.0934“ koji je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa KONKURENTNOST I KOHEZIJA u sklopu poziva za dostavu projektnih prijedloga: „E-impuls“.

2. Korisnik: S LINK obrt za računalne djelatnosti, Ulica Kestenova 54, 31 000 Osijek

3. Kratki opis projekta: Opći cilj ovog projekta je potaknuti jačanje konkurentnosti Obrta S LINK, kroz ulaganja u proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice te usavršavanje i unapređenje eGAP internet aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje. Kroz ovaj projekt osigurati ćemo nabavu nove računalne opreme i pratećeg softvera, prilagoditi baze podataka novom sustavu, prilagoditi programski kod eGAP aplikacije (XHTML, CSS, PHP, MySQL) za integraciju u platforme mobilnih uređaja te financirati izradu iOS mobilne aplikacije, izradu Android mobilne aplikacije te osigurati kvalitetno testiranje proizvoda

4. Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Projekt će rezultirati organiziranijom strukturom poslovanja, što će doprinijeti efikasnijem poslovanju te ujedno otvoriti mogućnost za ostvarivanje dodatnih prihoda od, a ujedno će omogućiti i dodatna zapošljavanja novih djelatnika obrta što će doprinjeti većem zapošljavanju u Osječko-baranjskoj županiji i Republici Hrvatskoj.

5. Ukupna vrijednost projekta i iznos EU sufinanciranja: 286.850,00kn od toga 240.954,00kn EU sufinanciranje

6. Razdoblje provedbe projekta: 01. studeni 2017. – 01. rujna 2018. godine

7. Kontakt osoba za više informacija: Vedran Stapić

Dodatne informacije o ovim programima sufinanciranja možete naći na www.strukturnifondovi.hr i http://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/hr/funding/erdf/