Besplatni web za najveće eGAP korisnike!

  • Blog
  • 18.05.2016.
  • 1664

 
Dragi postojeći i budući eGAP korisnici,

Podsjećamo vas još jednom na akciju koja kombinira dvije naše usluge: eGAP aplikaciju za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje i aWEB model izrade internet stranica za poljoprivrednike.

Podsjetimo, korisnici koji se odluče na korištenje obje usluge, ostvaruju pravo na popust od 20% na ukupan zbroj, što bi značilo da korisnici najveće licence ostvaruju pravo na besplatne internet stranice.

Najvećim proizvođačima besplatne internet stranice!

Najveća, pro eGAP licenca namijenjena je proizvođačima koji obrađuju preko 200 ha ratarskih i 20 ha voćarskih, povrćarskih i vinogradarskih kultura. Ova akcija može posebno zanimljiva biti tvrtkama koje se bave proizvodnjom, a dosad nisu imale internet stranice, primjerice za proizvođače vina koji imaju velike količine vina koje prodaju, ali dosad nisu izradili web stranice.

aWEB model često nazivamo ulaznicom farmerima u svijet interneta, a u današnje vrijeme raširenosti interneta i sve većeg broja internet korisnika, svaka tvrtka treba imati vlastite prezentacijske web stranice sa kontakt podatcima za posjetitelje.

Ako vas zanima više o ovoj akciji nazovite 0800 555 660 ili pošaljite mail na info@egap.hr za više informacija.

eGAP, jednostavno i korisno!