Automatski prijenos zemljišta iz ARKOD-a u eGAP!

  • Blog
  • 25.11.2015.
  • 3281

Dragi naši eGAPovci,

ponovno se javljamo sa dobrim vijestima i jednim velikim novitetom za sve Vas! Naše korisnike uvijek potičemo na davanje sugestija i prijedloga kako bismo zajedno usavršili eGAP te kako bi zadovoljili korisnike sa što bržim, jednostavnijim i logičnijim korištenjem programa.

ARKOD zemljišta automatski u eGAP-u! 

Kako bi se program kvalitetno pripremio za daljnji rad, inicijalni unos podataka u eGAP aplikaciji zahtijeva nešto više vremena. Kod prvog unosa potrebno je definirati opće informacije o gospodarstvu, resurse (zemljišta, mehanizaciju, djelatnike …) te po prvi puta ispuniti informacije o sadnji/sjetvi, odnosno definirati pojedine nasade. U komunikaciji s Vama primijetili smo da unos svih parcela koje korisnici imaju u korištenju traje prilično dugo. Ovaj problem posebice je istaknut  kod velikih proizvođača ili u sjevernijim dijelovima Hrvatske gdje su usitnjene čestice češća pojava.

Ova mogućnost jedinstvena je na tržištu! 

Ponosni smo objaviti da smo, jedini u Hrvatskoj, svim korisnicima omogućili automatski prijenos zemljišta iz Arkod preglednika u eGAP aplikaciju! Sve što je potrebno kako biste i Vi izbjegli ručni unos zemljišta je MIBPG Vašeg OPG-a. Nakon što ste unijeli ispravan MIBPG, na koraku resursi -> zemljište samo odabirete stavku: Dodaj automatski.

Za nekoliko sekundi na istom koraku prikazuju se sve Vaše čestice: sa nazivom, Arkod ID brojem i ukupnom površinom! Ukoliko bi tijekom vremena radili promjene na česticama, npr. susjedu prodate dio zemlje ili širite proizvodnju pa uzmete u zakup nekoliko novih hektara- rješenje je sinkronizacija. Ona osvježava sve podatke i "povlači" sve informacije iz Arkod preglednika u zadanom trenutku. Ova funkcija je jedinstvena na tržištu i svakako će ubrzati prvi unos svim korisnicima, a posebice poljoprivrednicima sa velikim površinama u vlasništvu.

Isprobajte i recite nam što mislite! ;)

Za bilo kakve informacije, pitanja, primjedbe i sugestije možete se javiti na info@egap.hr ili na besplatni info telefon 0800 555 660.

eGAP, jednostavno i korisno!