3u1 - Tablet, mobilni internet i eGAP u paketu! [Akcija]

  • Blog
  • 15.02.2017.
  • 498

Dragi poljoprivrednici,

u ovom postu donosimo Vam samo dobre vijesti. S ciljem da Vaše poslovanje podignemo na višu razinu, a na početku sezone radova, u suradnji s Vipnetom kreirali smo posebnu prodajnu akciju.

Ponuda je jedinstvena na tržištu i obuhaća sve 3 komponente koje suvremeni poljoprivrednik treba imati kako bi istovremeno bio cjenovno konkurentan, usklađen sa zahtjevima tržišta i regulatora te maksimalno posvećen proizvodnji u cilju daljnjeg razvoja. Kreirali smo paket proizvoda i usluga u konceptu 3u1.

Alcatel Pixi 10 + eGAP Unlimited + Mobilni internet

Osigurali smo Vam kvalitetan tablet Alcatel Pixi 10, sa touchscreen ekranom rezolucije 1280x800 piksela, operativnim sustavom Android 5.1, kamere 2 Mpx, radne memorije 1 GB korisničke 8GB i baterije od 4060 mAh.

Kako bi s tabletom imali uvijek i potpuno dostupan brzi internet u paket smo postavili 2GB brzog interneta nove generacije koji će Vam omogućiti da se eGAP aplikacija pokreće brzo i stabilno, a da ste pri tome potpuno mobilni. 

I za kraj, u ovu akciju smo postavili eGAP Unlimited licencu, poseban način licenciranja kod kojeg nema ograničenja na količini zemlje koju obrađujete. Dakle u njoj možete voditi evidenciju za cijelu Vašu županiju, naravno ako u tome uživate ;)

Cijena je vjerojatno i najvažniji detalj ove ponude! Sve navedeno imate dostupno po cijeni od 131,50kn mjesečno u koju je uključen i porez na dodanu vrijednost (105,20kn + PDV).

Usluga se ugovara na 2 godine (24 mjeseca) putem Vipnet prodajne mreže za poslovne korisnike. Ovo je i ujedno i jedina mogućnost plaćanja eGAP licence na rate. 

Požurite i realizirajte ovu ponudu koja traje do 31. svibnja 2017 ili do isteka zaliha.

Za više informacija nazovite naš besplatni telefon 0800 555 660 ili nam pišite na info@egap.hr.

Letak Akcija 3u1 - eGAP + Tablet + Internet

eGAP, jednostavno i korisno.

Slike

eGAP akcija 3 u 1