Uspješni ratari već koriste eGAP!

  • Blog
  • 20.10.2014.
  • 1348

Pozdrav dragi eGAP-ovci!

Kao što svi već znate, eGAP aplikacija namijenjena je ratarima, voćarima, povrćarima, vinogradarima i proizvođačima ukrasnog i ljekovitog bilja.

U ovom blog postu donosimo Vam intervju sa Brinkom Sudarić i Danijelom Šćiranom, postojećim korisnicima eGAP aplikacije. Oboje su ratari, već duže vrijeme koriste eGAP, a kako su zadovoljni i kakva su im iskustva pročitajte u nastavku.

Gospođa Brinka Sudarić jedna je od zadovoljnih korisnica eGAP aplikacije. Njeno obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalazi se u Novim Mikanovcima, a na zemljištu površine nešto manje od 56 hektara uzgaja ječam, uljanu repicu i pšenicu.

U kratkom razgovoru pokušali smo saznati pomaže li joj eGAP u svakodnevnom poslovanju i je li zadovoljna korištenjem.

Koliko dugo i koliko često koristite eGAP aplikaciju?

eGAP smo počeli koristiti u rujnu 2013. godine, nedavno smo obnovili licencu drugu godinu zaredom, a nadam se da ćemo uspješno surađivati i u budućnosti. Aplikaciju najčešće koristimo u zimskim danima jer smo tijekom ostalih godišnjih doba zauzeti poslom. Zadnjih nekoliko mjeseci nismo svakodnevno unosili aktivnosti, ali čim uhvatimo vremena nadoknadit ćemo propušteno i unijeti podatke i za protekle mjesece.

Jeste li zadovoljni mogućnostima eGAP aplikacije?

Uslugom smo iznimno zadovoljni, pomaže nam puno u evidenciji aktivnosti. Prijateljima i poznanicima već smo pričali o eGAP-u, a svima neodlučnima svakako preporučam da se odluče na korištenje i olakšaju si svakodnevno poslovanje.

 

eGAP koriste i u Udruzi Ledina

Još jedan zadovoljni ratar, korisnik eGAP aplikacije je Danijel Šćiran iz Kutjeva. Njegovo zemljište prostire se na gotovo 80 hektara površine, a uzgaja nekoliko kultura. Nastoji ih raspodijeliti u četvrtine, da kako kaže "ne drži sva jaja u jednoj košari".

 

Kako gospodin Danijel ima stalni posao, ratarstvom se bavi u slobodno vrijeme, a najveću brigu o zemljištu preuzeo je ostatak obitelji. Inače je predsjednik Udruge poljoprivrednika Požeško-slavonske županije Ledina, a eGAP koristi od travnja 2013. godine.

Koristite li aplikaciju svakodnevno?

Moje korištenje eGAP aplikacije nema pravila, koristim ju prema potrebi, ovisno o sezoni i o operaciji koju želim unijeti. Ponekad se ulogiram svaki drugi dan,a ponekad prođe tjedan, dva bez da sam imao potrebe unositi podatke.

Koliko Vam je korištenje eGAP-a olakšalo poslovanje?

Korištenje eGAP aplikacije svakako mi je olakšalo svakodnevno poslovanje, štedi nam vrijeme i smanjuje nepotrebnu papirologiju. Ono što nam ubrzava posao su baze podataka, koje su u eGAP već integrirane, pa ne gubimo vrijeme na tome, već samo odaberemo proizvod sa popisa i brzo smo gotovi sa unosom aktivnosti.

Što najviše koristite u eGAP-u?

Najviše nam koriste tablice koje izvozimo iz aplikacije. Evidencijski list je svakako najbitniji i najkorisniji, ali od iznimne su nam koristi i ostale tablice kojima imamo uvid u poslovanje i u sve aktivnosti, utrošeni materijal i slično.

Biste li preporučili korištenje eGAP-a drugima?

Rodbini, prijateljima i poznanicima već sam pokazivao i preporučivao eGAP, ali svakako bi korištenje aplikacije preporučio i svima neodlučnima koji imaju želju i volju za podizanje poslovanja na višu razinu.
 

eGAP, jednostavno i korisno!