Treća godina zadovoljnih eGAP korisnika

  • Blog
  • 20.04.2015.
  • 1363

Naša eGAP aplikacija, koju konstantno razvijamo zajedno sa našim korisnicima, ušla je u svoju treću godinu postojanja. Aplikaciju danas koristi veliki broj uspješnih proizvođača, a upravo zbog njih eGAP je danas jednostavniji, prilagođeniji i bolji iz dana u dan.

Cijenimo prijedloge korisnika

Sve naše korisnike konstantno potičemo na davanje povratnih informacija. Upravo smo od prijedloga naših korisnika u zadnjih godinu dana napravili nekoliko većih izmjena na području unosa zemljišta, smjene kultura, evidencije aktivnosti i drugog. Nastojimo prilagoditi eGAP svim našim proizvođačima, jer je upravo njima, tj. olakšavanju njihovog poslovanja eGAP aplikacija i namijenjena. Od svih novih korisnika također očekujemo nove prijedloge.

Naši korisnici razbijaju predrasude

Često smo se susretali sa predrasudama o informatičkoj nepismenosti poljoprivrednika u Hrvatskoj, ali naši korisnici uvjerili su nas u upravo suprotno: hrvatski poljoprivrednici znaju koristiti računalo, žele modernizirati svoje poslovanje i spremni su učiti nove stvari!

Jedan od njih je i Tibor Kubiček , korisnik eGAP-a iz Vukovarsko-srijemske županije, koji nam je u kratkom intervjuu rekao:

"Čim sam vidio o čemu se radi, prepoznao sam da bi mi aplikacija bila korisna. eGAP nije kompliciran, sve je lako shvatljivo i brzo sam ga naučio koristiti. Aplikaciji pristupam najčešće sa laptopa, ali i sa drugih uređaja: mobitela i tableta."

 

Kako se ovaj korisnik bavi ratarstvom, njega je najviše obradovala mogućnost unosa aktivnosti po kulturi. Na svojim parcelama uzgaja 4 kulture, a mogućnost unosa zaštite po kulturi,a ne zasebno po svakoj čestici, ubrzava njegovu evidenciju.

Različiti profili korisnika koriste različite mogućnosti eGAP-a: neki korisnici vode evidenciju prema zahtjevima integrirane proizvodnje ili Global G.A.P. certifikata, neki koriste evidenciju skladišta i podrumsku evidenciju, a veći korisnici u eGAP-u vode svu potrebnu evidenciju za nekoliko različitih gospodarstava. eGAP aplikacija ispunjava sve zakonske obveze za proizvođače iz različitih djelatnosti.

Sve zainteresirane proizvođače pozivamo da isprobaju eGAP aplikaciju, te nas slobodno kontaktiraju sa bilo kakvim pitanjima ili sugestijama na 0800 555 660 ili na info@egap.hr.