eGAP ima akciju za svakoga!

  • Blog
  • 13.11.2014.
  • 1375

Pozdrav dragi eGAP-ovci,

kraj godine se bliži, a mi Vas ovim putem podsjećamo na dvije paralelne eGAP akcije koje su u tijeku.

O našoj najnovijoj akciji smo pisali zadnji put, a predviđena je za sve nove korisnike koji se odluče na korištenje naše eGAP aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje.

Ovisno o veličini nasada i trajanju licence, u mogućnosti ste dobiti Android 10" tablet za samo jednu kunu. Za tablet je potrebno zakupiti 24 mjeseca osnovne licence, 18 mjeseci napredne ili samo 12 mjeseci pro licence. Koja eGAP licenca bi odgovarala površini Vašeg zemljišta možete provjeriti ovdje.

Ova akcija traje do isteka zaliha, stoga požurite, nazovite 0800 555 660, aktivirajte svoju eGAP licencu, a mi Vam tablet odmah šaljemo na kućnu adresu-idealan poklon za predstojeće blagdane :)

eGAP + aWEB akcija

Ukoliko imate proizvod koji plasirate na tržište, naša druga akcija bi Vas mogla više zanimati. Uz svaku kupljenu eGAP licencu do kraja godine, korisnici besplatno dobivaju i web stranicu za svoje poljoprivredno gospodarstvo. Stranicu izrađujemo zajedno, tj. na stranicu postavljamo sadržaj po Vašoj želji - fotografije proizvoda, opis, kontakt podatke, oglase proizvoda i slično. I kroz nekoliko dana Vaša djelatnosti i proizvodi tako postaju dijelom velikog internet tržišta, sa svim svojim prednostima.

Vlastita web stranica jedan je od najpovoljnih načina oglašavanja, u kojem posjetitelji u jednom kliku dobivaju sve potrebne informacije o Vašem proizvodu. Na ovaj način i potencijalni kupci brže i lakše dolaze do Vas, a olakšana je i međusobna komunikacija. Posjedovanje vlastite web stranice postalo je neophodno za uspješno poslovanje putem Interneta.

U nastavku možete pogledati neke od web stranica poljoprivrednih gospodarstava koji su se odlučili na aWEB model i time napravili iskorak u poslovanju i prodaji svog proizvoda.


Vjerujemo da će svatko pronaći akciju koja mu odgovara, a Vi razmislite što Vam je potrebnije - tablet ili Internet stranice, nazovite 0800 555 660 i aktivirajte svoju eGAP licencu već danas.

Za bilo kakva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.

eGAP, jednostavno i korisno!