Brži unos za korisnike sa većim površinama!

  • Blog
  • 06.10.2015.
  • 1629

Veliki broj eGAP korisnika ratari su sa velikim površinama, a sa velikim površinama dolazi i velik broj čestica. Prošle godine smo takvim korisnicima ubrzali prvi unos podataka u eGAP, tako što smo im omogućili dodavanje sjetve na više zemljišta odjednom.

Nedavno smo sličnu stvar primijenili i na unos ostalih aktivnosti (zaštita, gnojidba, obrada tla, navodnjavanje i ostalo), čime je kompletna evidencija u eGAP aplikaciji ubrzana i pojednostavljena, čak i za najveće korisnike.

Unos aktivnosti na više zemljišta odjednom!

Ova mogućnost dopušta korisnicima jednostavan odabir više zemljišta odjednom, te tako korisnici koji imaju po nekoliko kultura na 50,100 ili više parcela, ne moraju više unositi aktivnosti za svaku parcelu posebno.

Prilikom evidencije zaštite, potrebno je kvačicama označiti sve parcele koje ste taj dan tretirali, i unijeti sve potrebne podatke o provedenom tretiranju: datum, sredstvo, količina utrošenog sredstva i škropiva i drugo.

Ono što je bitno napomenuti je da će vam se na tom koraku izlistati samo zemljišta na koja ste predhodno izvršili sadnju/sjetvu. Ako neko zemljište ne nađete na popisu, pregledajte jeste li na koraku sadnja/sjetva ispravno popunili podatke.

Brza i laka evidencija - čak i za velike površine!

Ovom izmjenom omogućili smo velikim proizvođačima brzu evidenciju sadnje/sjetve, evidenciju zaštite, gnojidbe, ali i svih drugih aktivnosti. eGAP aplikacija jednostavna je za korištenje, štedi vaše vrijeme, a ako koristite eGAP - nema straha od poljoprivredne inspekcije, evidencija je u svakom trenutku pravilna.

Za sve dodatne informacije o eGAP aplikaciji nazovite besplatni info telefon 0800 555 660 ili se javite na mail info@egap.hr.

eGAP, jednostavno i korisno!